10 Anys de Ciutat Gegantera

Manlleu Ciutat Gegantera 2010

El passat cap de setmana 9 i 10 de maig, a Manlleu hi havia previst celebrar el desè aniversari de “Manlleu Ciutat Gegantera 2010”. Un conjunt d’activitats per recordar aquell cap de setmana tant gran que va viure la vila de Manlleu, i el món geganter. Degut a la situació actual, no es va poder celebrar.

La colla manlleuenca, però, ha volgut conmemorar la celebració i s’han desplaçat fins la plaça per ballar el Ball Nou amb els gegantons i segons assegura el cap de colla Xavier Isern, ha estat un regal que hem vulgut donar a tota la colla, donant gràcies a la feina feta durant tots aquests 10 anys i especialment a tots els que varen viure i patir el cap de setmana en concret.
També s’han editat un parell de videos en honor als que ja no hi són i a tots els manlleuencs, manlleuenques i colles que havien de participar de la trobada d’enguany.

Esperem que aviat, ho poguem celebrar com cal!!

Ens Presentem!

Benvolguts/es,

Avui us presentem el nou portal web d’informació del fet geganter a la comarca d’Osona.

Volem que aquest espai sigui el mitjà de comunicació i difusió del fet geganter d’Osona.

Nosaltres som l’Eduard, la Gemma, l’Arnau i la Mercè.

Un equip que donarem el màxim per fer créixer i potenciar, però també apropar-lo a tothom qui ho vulgui.

Volem ser una eina útil, tant per a les colles que la formen com, per tota la gent que ho necessiti.

Ens ajudes?

Activem el Web

Aquest web, volem que sigui una eina d’informació i difusió de totes i per a totes les colles, i també per a tota la gent que el vulgui visitar.

Esperem que us sigui d’utilitat i us animem a participar de totes aquelles activitats i esdeveniments del món geganter a la nostra comarca.

 

 

2017.04.22 XXXII TROBADA GEGANTERA A MANLLEU

Manlleu està de festa!

Un any més la ciutat de Manlleu ha viscut un dissabte de gegants, grallers, balls, riures i molta gresca amb la participació de 15 colles geganteres de diferents indrets del territori català.

Cada any la cercavila s’inicia en un barri diferent i enguany ha tingut lloc al barri Vilamirosa, al carrer Serrallo.

Un cop començada la cercavila; les colles es van poder refer de la calor a la meitat del passeig sant Joan i un segon cop a les Tres Creus.

Durant la cercavila, totes les colles van estar molt ben acompanyades per tot el públic assistent i un cop arribats a la plaça Fra Bernadí el públic es va multiplicar.

A mesura que van anar entrant les colles a la plaça, es van anar fent els balls de cada colla; un cop totes les colles col·locades es va fer l’entrega de records i finalment el ball final amb totes les figures i grups de grallers tocant Gener, Febrer i Passi-ho bé.

Esperem que les colles convidades se sentissin ben acollides i els manlleuencs i manlleuenques satisfets de la seva colla gegantera, tot gaudint d’aquest dia amb nosaltres i esperant amb moltes ganes la següent.


Pròxima sortida: 6 de Maig a Celrà.

2015.12.06 Colla Gegantera i Grallera de Manlleu

El passat diumenge 6 de desembre es va celebrar a All la quarta fira de la cervesa artesana i els geganters i grallers de Manlleu hi van assistir amb els gegantons, el capgròs d’en Peret el Peixater i els grallers.
20151206_131557
All és un poble de la Cerdanya que ha acollit a la colla gegantera i grallera de Manlleu de manera immillorable i agraïts per la seva generositat, esperem poder-hi tornar l’any vinent.
Vam poder gaudir de la música, dels balls de gegants, d’una cercavila pels seus carrers i un bon dinar amb molt bona companyia.
La colla manlleuenca hi va participar amb un total de 13 geganters i grallers.

Propera sortida 13 de desembre a Manlleu a la Marató de TV3